رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

ترامپ:نمی توانیم همه تحریم های کره شمالی را برداریم!

رئیس‌جمهور آمریکا در نشست خبری بعد از پایان زودهنگام نشست دوم با کره شمالی گفت که گزینه‌هایی برای توافق داشتند اما فعلا تصمیم گرفتند که چیزی را امضا نکنند زیرا نمی‌توانند تمام تحریم‌های کره شمالی را لغو کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 28
کد خبر: ۵۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز (پنجشنبه) بعد از پایان زودهنگام نشست با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی، در مقابل دوربین رسانه‌ها حاضر شده و به تشریح روند این مذاکرات پرداخت.

 

ترامپ که به همراه «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در این کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد، گفت: «اخبار جذابی از هند و پاکستان شنیده‌ایم و تلاش می‌کنیم که آنها را متوقف کنیم و (جنگی) را که برای مدت زیادی و دهه‌ها در جریان است، پایان دهیم».

 

وی با اشاره به ارسال حمایت‌ها به ونزوئلا، گفت: «کمک‌ها در حال ورود به ونزوئلا است، علی‌رغم اینکه ساده نیست اما در حال انجام شدن است. برخی می‌گویند این کار را نکنید اما این برای مردم مفید است... کسی که مسئول این کشور است باید اجازه دهد این کمک‌ها وارد شود».

 

رئیس‌جمهور آمریکا درباره نشست با رهبر کره شمالی و اینکه توافقی حاصل نشد، توضیح داد: «زمان سازنده‌ای را با رئیس کیم گذراندم... پامپئو احساس می‌کرد که امضا کردن توافق، چیز خوبی نیست... روابط من با کیم بسیار محکم است. گزینه‌هایی داشتیم اما تصمیم گرفتیم که فعلا کاری نکنیم».

 

ترامپ با بیان اینکه این دو روزی که به مذاکره با کیم گذرانده «بسیار سازنده» بود، افزود: «بعضی وقت‌ها فقط باید اجازه دهید مسائل بگذرد. از پامپئو می‌خواهم که خودش در این باره توضیح دهد».

 

سپس وزیر امور خارجه آمریکا پشت تریبون قرار گرفته و گفت: «تیم‌های ما برای هفته‌ها مشغول کار (روی مذاکرات) بودند تا بتوانند راهی به جلو ایجاد کنند... ما پیشرفت‌های واقعی به‌دست آوریم، در حقیقت می‌توانم بگویم که پیشرفت‌های بیشتری نسبت به نشست قبلی داشتیم».

 

پامپئو ضمن ابراز تاسف از اینکه در مذاکرات با طرف کره شمالی به جایی نرسیدند که آمریکا می‌خواهد، اضافه کرد: «البته رئیس کیم امیدوار بود که ما این کار را انجام دهیم. اما ما از او خواستیم که کارهای بیشتری را انجام دهد ولی او آماده نبود».

 

وی با بیان اینکه هنوز امیدوار است تا تیم‌های مذاکره‌کننده آمریکا و کره شمالی در روزها و هفته‌های آینده مجددا با هم دیدار کنند، توضیح داد: «این مشکل بسیار پیچیده‌ای است. از ابتدا گفته‌ایم که این (مذاکرات) زمان‌بر است... مطمئنم با ادامه دادن این مذاکرات، می‌توانیم به چیزی که می‌خواهیم برسیم و آن خلع سلاح اتمی کامل کره شمالی و تامین امنیت مردم آمریکا است».

 

بعد از صحبت‌های پامپئو، ترامپ به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا کره شمالی درخواستی برای لغو تحریم‌ها جهت امضای توافق داشت، گفت: «بله درباره تحریم‌ها بود. اساسا آنها می‌خواستند که تحریم‌ها به‌طور کامل لغو شود ولی ما نمی‌توانستیم این کار را کنیم. آنها می‌خواستند بخش بزرگی از تاسیسات اتمی خود را برچینند اما ما نمی‌توانستیم از تمام تحریم‌ها دست بکشیم».

ارسال نظر
آخرین اخبار